Programma Zomerkermis Geraardsbergen

25-08-2017 10:00

Van vrijdag 25 augustus t.e.m. woensdag 6 september kan je in Geraardsbergen weer terecht voor de Zomerkermis. De hele periode staan de foorkramers klaar om groot en klein te verwelkomen. Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd om van de zomerkermis een groot feest te maken!
Vrijdag 25 augustus openen we de kermis met de intussen gekende 'zomertocht', waarbij je in de horecazaken een extra verwennerij kan verwachten. Een streepje muziek, een karikaturist, een goochelaar, … voor elk wat wils. We sluiten af op het Stationsplein met een spetterende openluchtfuif.
Zaterdag 26 augustus verwelkomen we op de Markt om 20 uur Coco JR & The All Stars, om 22 uur speelt Pussy Willow de pannen van het dak.
Zondag 27 augustus is er ’s morgens eerst de Processie van Plaisance, waar je rond 11 uur de reuzen kan zien dansen op de Markt. In de namiddag toert de reclamestoet door het centrum. Om 17.30 uur zal EMMS haar eerste echte live optreden geven. Emma De Quick, zoals wij haar kennen, behaalde in 2016 een tweede finaleplaats in The Voice Belgique. Om 20 uur genieten we van Isabelle A en haar liefde voor muziek!
De oudste kermiskoers van het land is toe aan de 100ste editie. Kom op woensdag 30 augustus de eliterenners aanmoedigen tijdens de stadsprijs en vier mee op de afterparty met Funky-D.
De senioren kunnen op donderdag 31 augustus terecht in JC De Spiraal om eens flink uit de bol te gaan in gezelschap van Yves Seghers en Eveline Cannoot.
Vrijdag 1 september geeft Concertband Cecilia Geraardsbergen traditiegetrouw het beste van zichzelf op het vuurwerkconcert net voor het mooiste vuurwerk van het jaar van start gaat.
De derde editie van Jazz Geraardsbergen heeft opnieuw het Brussels Jazz Orchestra uitgenodigd. Met hun BREL programma veroveren zeker jullie harten. Iets om naar uit te kijken op zaterdag 2 september.
De allerkleinsten kunnen uit de bol gaan op Muurrock 4 Kids. Een ideale afsluiter van de zomervakantie op 3 september!