Micheline Van Hautem - Brel en Brass

17-02-2018 20:00
Micheline Van Hautem, misschien wel één van Vlaanderens best bewaarde geheimen, mocht de voorbije jaren schijnen aan de zijde van Zjef Vanuytsel en ook van Jacques Brels neef, Bruno Brel. Ze was niet weg te branden op de radio met haar postuum duet met Zjef ‘Ik weet wel mijn lief’. Nu staat Micheline met een absoluut topteam klaar om met Brel & Brass een prachtige ode aan Jacques Brel te brengen. Dender Brass Geraardsbergen begeleidt Micheline. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door fanfare of brassband? Laat de muziek van Brel en de interpretatie van

 Micheline Van Hautem, misschien wel één van Vlaanderens best bewaarde geheimen, mocht de voorbije jaren schijnen aan de zijde van Zjef Vanuytsel en ook van Jacques Brels neef, Bruno Brel. Ze was niet weg te branden op de radio met haar postuum duet met Zjef ‘Ik weet wel mijn lief’. Nu staat Micheline met een absoluut topteam klaar om met Brel & Brass een prachtige ode aan Jacques Brel te brengen.

Dender Brass Geraardsbergen begeleidt Micheline. Ooit gedacht over hoe de muziek van Brel zou klinken, gespeeld door fanfare of brassband?
Laat de muziek van Brel en de interpretatie van Micheline je overrompelen. Merk hoe de combinatie van Michelines stem met een orkest van koper- en houtblazers tegelijk overweldigend en intiem kan zijn. In het voorjaar 2017 geeft ze in Nederland 35 concerten met dit programma.

BrassBand Geraardsbergen bestaat uit een 25-tal enthousiaste brassband fanaten en staat sinds mei 2013 onder de professionele leiding van Joeri Van Hove, leraar koper en freelance trompettist.
In maart 2014 klasseerde Dender Brass zich op de provinciale hafabratornooien Oost-Vlaanderen met grote onderscheiding in de eerste afdeling en in november 2015 werden ze Belgisch Kampioen Brassband in de 3de divisie. Dender Brass viert dit jaar zijn eerste lustrum!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00; Student: 14,00; 55+: 14,00; Los ticket: 15,00; KABO: 12,00; GABO (7+1): 12,00; Lerarenkaart: 14,00; Groepstarief: 14,00